Restaurang

Restaurang

Nu söker vi en engagerad krögare som i egen regi arrenderar och driver restaurangen på Ålands Golfklubb

Som krögare och arrendator driver du vår restaurang med tillhörande kiosker. Den nyrenoverade restaurangen är en viktig och naturlig del av golfklubben. Samtliga lokaler är i mycket gott skick och komplett inredda, varför inga större investeringar behövs. Som krögare behöver du inte själv vara intresserad av golf, men du behöver förstå golfarnas intresse och vanor.

Restaurangen har haft en årlig omsättning på nästan en halv miljon euro, med stor potential att öka. Restaurangen får disponeras året runt och kan därför, även utöver golfsäsongen, nyttjas för exempelvis företagsevenemang, bemärkelsedagar och andra privata fester, liksom för cateringtjänster.

Vi söker dig som har erfarenhet av, och ett brinnande intresse för, restaurangbranschen. Du tror på en hög servicenivå, har ett gott ledarskap och förmåga att skapa trivsel bland såväl klubbens medlemmar som övriga gäster. Vidare har du en uttalad vilja att upprätthålla en attraktiv restaurang och utvecklas tillsammans med klubben. Tillträde 1 januari 2018.

För mer information är du välkommen att kontakta klubbdirektör Åsa Nordström, telefon 0457 595 8127, epost: asa@golfclub.ax.
Detaljerat prospekt kan avhämtas eller skickas på begäran efter den 21 september.

Styrelsen för Ålands Golfklubb