Restaurang

Restaurang

God mat förhöjer upplevelsen av en perfekt golfdag.

Vår restaurang, som drivs av Bitte och Hasse vinnlägger sig om att servera god husmanskost med det där lilla extra. Man fuskar inte med halvfabrikat, utan gör allt från grunden. En vitvinsås till fisken blir så mycket godare om den görs på hemkokt fond.

Varje dag finns en handfull dagens rätter att välja på - olika varje dag - så även om du stannar hos en vecka och äter två måltider per dag kan du variera din matsedel. Du kan även välja rätter från à la carte-listan och smårätter som sallader och smörgåsar. Vill du ha ett glas öl eller vin eller kanske kanske en konjak till kaffet går det också bra.

Till restaurangen hör en generös uteservering där du kan hålla ett öga över dem som hålar ut på Slottsbanans nionde hål. Här finns också en stor puttingggreen där gänget kan göra upp om vem som ska stå för notan!

Restaurangen ansvarar också för en kioskservering efter nio hål på Slottsbanan, där det bland annat serveras kaffe, läsk, glass, smörgåsar och varm korv. Efter hål 10 på Kungsbanan finns en självservering med bland annat kaffe, läsk och smörgåsar. I kioskerna är det endast kontant betalning som gäller.