Bokning och information

Bokning och information

Hos oss kan ni boka golftider året runt 

Ni kan boka per telefon + 358 18 41500 eller per e-post info@golfclub.ax.

När ni vill boka ett komplett golfpaket med båt- eller flygresa, bokade starttider och övernattning rekommenderar vi att ni tar kontakt med någon av våra samarbetspartners som ni hittar till vänster under fliken GOLFPAKET. 
 

Regler för spel i Kastelholm

  • Ett aktivt medlemskap i en golfklubb är nödvändigt för att spela på Slottsbanan och Kungsbanan (golf-ID). Vid bokning ska golf-ID anges för samtliga (gäller Slottsbanan och Kungsbanan).
  • För att spela på vår korthålsbana Prinsessan måste en i bollen ha 36 i handicap. Vid bokning av tid på Prinsessan ska golf-ID anges för de spelare som har ett aktivt medlemskap i en golfklubb.
  • Alla gästspelare med grönt kort är välkomna alla dagar i veckan för spel på Slottsbanan och Kungsbanan. Men minst en spelare i bollen måste ha 36 i hcp och bollens totala handicap får vara högst 140.
  • Vid hög beläggning kommer alla bokningar att i möjligaste mån fyllas upp till 4-bollar.
  • Speltempo: Den beräknade speltiden är max 4,5 timmar Slottsbanan och max 5 timmar på Kungsbanan. Vi har för det mesta golfvärdar som åker runt på banorna och hjälper till så att spelet flyter på så bra som möjligt.