Bokning och information

Bokning och information

Hos oss kan ni boka golftider året runt 

Ni kan boka per telefon + 358 18 41500 eller per e-post info@golfclub.ax.

När ni vill boka ett komplett golfpaket med båt- eller flygresa, bokade starttider och övernattning rekommenderar vi att ni tar kontakt med någon av våra samarbetspartners som ni hittar till vänster under fliken GOLFPAKET. 
 

Regler för spel i Kastelholm

  • Ett aktivt medlemskap i en golfklubb är nödvändigt för att spela på Slottsbanan och Kungsbanan (golf-ID). Vid bokning ska golf-ID anges för samtliga (gäller Slottsbanan och Kungsbanan).
  • För att spela på vår korthålsbana Prinsessan måste en i bollen ha 36 i handicap. Vid bokning av tid på Prinsessan ska golf-ID anges för de spelare som har ett aktivt medlemskap i en golfklubb.
  • Alla gästspelare med grönt kort är välkomna alla dagar i veckan för spel på Slottsbanan och Kungsbanan. Men minst en spelare i bollen måste ha 36 i hcp och bollens totala handicap får vara högst 140.
  • Vid hög beläggning kommer alla bokningar att i möjligaste mån fyllas upp till 4-bollar.
  • Maximal speltid för 18 hål på Slottsbanan och Kungsbanan är 5 timmar. Vi har för det mesta golfvärdar som åker runt på banorna och hjälper till så att spelet flyter på så bra som möjligt.

Är du intresserad av att delta i en eller flera tävlingar hos oss?
Vår tävlingskommitté arrangerar flera olika tävlingar som även gästspelare kan delta i. Mera information kommer att läggas upp om tävlingar där gästspelare kan delta under våren 2020.