Golfpaket från Sverige

Golfpaket från Sverige

Lätt att boka

Det är smidigt att boka en golfresa från Sverige till Åland och att få resa, logi och starttider i samma paket. Det gäller både enskilda gäster och större grupper.  Våra samarbetspartners erbjuder prisvärda och kompletta paket för en golfresa till Åland. På Åland finns många logialternativ – det finns gästhem, stugor och hotell i olika prisklasser. En del vill bo i stuga nära golfbanan, andra föredrar hotell i Mariehamn där utbudet av kvällsnöjen är större. Avstånden är alltid korta på Åland och oavsett var du bor är det sällan över 30 minuters bilresa till vår anläggning.

Se en översikt över våra samarbetspartners nedan och klicka vidare till deras respektive hemsida för att utföra din bokning!

ÅLANDS TURIST- & KONFERENS
Ålands Turist- & Konferens skräddarsyr och bokar golfresor från Stockholm, Kapellskär och Grisslehamn för både små och stora sällskap. Oavsett om ditt sällskap består av en 4-boll som vill "smaka på" Golf-Åland eller en grupp viktiga kunder som skall bjudas på ett golfevent utöver det vanliga, står Ålands Turist- & Konferens till tjänst med att boka det optimala Ålandspaketet för dig och dina medresenärer!

Klicka här för att läsa mer och boka

VIKING LINE
Viking Line erbjuder kompletta och prisvärda golfpaket till Åland. Res med båt från Stockholm eller Kapellskär och välj att åka över dagen eller att stanna några dagar på hotell eller i egen stuga. I priset ingår resa, boende och greenfee.

Klicka här för att läsa mer och boka

ECKERÖ LINJEN
Med Eckerö Linjen reser du med båt från Grisslehamn. Båtresan tar endast 2 h så du får mycekt tid över till golf. I Eckerö Linjens golfpaket ingår alltid resa, boende och greenfee.

Klicka här för att läsa mer och boka

ÅLANDHOTELS
Ålandhotels erbjuder golfpaket - här ingår resa, boende på ett av Ålandshotels hotell och greenfee.

Klicka här för att läs mer och boka