Elektroniskt medlemskort - eBirdie och info om speletikett/spelbricka 2021

Elektroniskt medlemskort - eBirdie och info om speletikett/spelbricka 2021

Elektroniskt medlemskort – eBirdie
Många av er har säkert redan laddat ner det elektroniska medlemskortet (appen eBirdie) och bekantat er med dess funktioner. Appen kan laddas ner i Iphone och Android-telefoner. Om man inte har en sådan telefon, kan man få sitt medlemskort utskrivet i pappersformat. Kontakta kansliet så ordnar vi det.

I appen eBirdie finns en meddelandefunktion som klubben kan använda sig av. Vi har endast skickat ut ett par meddelanden och det fungerade bra. Ett enkelt sätt att nå ut till medlemmar och som vi ibland kan komma att använda som komplement till vår hemsida och facebooksida (Ålands Golfklubb r.f.).

När ni gör en handicapförändring i Golfbox, så kommer handicapet att även ändra automatiskt i eBirdie, så ni har ert handicap samma även där.

Via eBirdie appen kan ni även komma direkt in till GolfGamebook - spela en runda samt registrera den direkt där via så uppdateras golfbox och eBirdie automatiskt.

Speletikett/bricka – digitalt även säsongen 2021!
Alla medlemmar som betalat sina avgifter blir aktiverade i Golfbox utifrån vad de har betalat. I år har vi valt att inte ha någon speletikett som visar din status på ditt medlemskap. Detta sköts nu istället digitalt via Golfbox istället.

Övrig information
Om man väljer att i år inte vara medlem eller vill lämna tillbaka sitt bagskåp, vänligen kontakta kansliet så snart som möjligt. Vi har bland annat många på kö som är intresserade av att hyra bagskåp.