Elektroniskt medlemskort - eBirdie och speletikett/spelbricka 2019

Elektroniskt medlemskort - eBirdie och speletikett/spelbricka 2019

Elektroniskt medlemskort – eBirdie
Många av er har säkert redan laddat ner det elektroniska medlemskortet (appen eBirdie) och bekantat er med dess funktioner. Appen kan laddas ner i Iphone och Android-telefoner. Om man inte har en sådan telefon, kan man få sitt medlemskort utskrivet i pappersformat. Kontakta kansliet så ordnar vi det.

I appen eBirdie finns en meddelandefunktion som klubben kan använda sig av. Vi har endast skickat ut ett par meddelanden och det fungerade bra. Ett enkelt sätt att nå ut till medlemmar och som vi ibland kan komma att använda som komplement till vår hemsida och facebooksida (Ålands Golfklubb r.f.).

När ni gör en handicapförändring i Golfbox, så kommer handicapet att även ändra automatiskt i eBirdie, så ni har ert handicap samma även där. 

Speletikett/bricka – hämtas i kansliet!
Alla medlemmar som betalat sina avgifter kan hämta sin speletikett/bricka i kansliet. Speletiketten fäster man på sin spelbricka och har den väl synlig på bagen. Speletiketten kan hämtas från kansliet från och med mitten på april 2019.

Övrig information
Av bland annat administrativa skäl kommer vi inte ta emot betalningar av medlems- och spelavgifter vid disken heller i år. Betalning erläggs till bank med fakturan som underlag.

Om man väljer att i år inte vara medlem eller vill lämna tillbaka sitt bagskåp, vänligen kontakta kansliet så snart som möjligt. Vi har bland annat många på kö som är intresserade av att hyra bagskåp.