Genrepet Slottsbanan

Genrepet Slottsbanan

Sålda platser 99
Platser kvar just nu 1

(uppdaterat 3 juli)

Hej kära golfvänner!

Under den svåra tid som ÅGK nu går igenom är det många som frågat sig hur det skall gå och även hur jag kan göra något för klubben? Vi har nu svaret på denna fråga. Du eller ditt företag skall givetvis vara med på Slottsbanans genrep!

Genrepet går av stapeln den 3 juli och är en tävling med begränsat antal platser. Tävlingen är till för dig som känner att 1. det skulle vara exklusivt i att vara först ut med dina vänner eller kunder på Slottsbanan så snart som möjligt och 2. jag vill hjälpa klubben i denna tid.

Tävlingen startar med shot gun start ca kl 15.00 och lagen/spelarna bör vara på plats senast kl 14.30. Tävlingsformen är 4-boll bästboll, man räknar således de 2 bästa nettoscorerna per hål och lag.

Under dagen anordnas det även puttningstävling på Slottsbanans nya puttingreen. Vi skall då avgöra vem som är bäst på Ålands längsta putt!

Efter tävlingen håller vi prisutdelning samt avnjuter tillsammans, med socialt avstånd, en trevlig middag på terrassen vid klubbhuset.

Priset för att få denna upplevelse samt hjälpa klubben ytterligare är 200€ per person eller 800€ för en 4-boll. Spelare som anmäler sig själva kommer att lottas in i lag.

Alla våra privatpartners har i och med sitt engagemang i klubben en friplats för en person till detta evenemang.

Anmälan skickas till info@golfclub.ax. ÅGK fakturerar anmälningsavgifterna. Vid anmälan ange namn och faktureringsadress. Kom ihåg att antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller.

ÅGK förbehåller sig rätten att vid en överbokad tävling prioritera medlemmar och existerande företagspartners.

Mvh,
Niklas Isaksson

Foto taget av Rebecka Eriksson/Visit Åland.