Information om årets medlemsfakturering

Information om årets medlemsfakturering

Vi har i år bytt faktureringssystem till Lemonsoft. I början på veckan skickade vi ut fakturorna per post och de medlemmar som brukar få pappersfaktura borde ha fått sin faktura eller kommer få dem inom de närmaste dagarna.

De medlemmar som brukar få sin faktura som e-postfaktura har fått fakturan skickad per e-post förra fredagen den 22.01.2021 med avsändare från Företagsbyrån (ulrika.lindberg@foretagsbyran.fi). En del medlemmar har hört av sig att deras e-postfaktura även har hamnat i deras skräppostmapp.

Om ni inte har fått er faktura, kontakta oss på info@golfclub.ax eller +358-18-41500.

Info till medlemmar som hyr bagskåp
Bagskåpen kommer att faktureras separat under februari månad.

Om du hyrde skåp under 2020 och avser lämna tillbaka ditt skåp vänligen återkom så snart som möjligt till oss.

Om intresse finns att hyra skåp, så har vi små skåp i övre och nedre plan lediga samt mellanstora skåp i övre plan. Till övriga skåptyper finns kölista och vi rekommenderar att man ställer sig på kö till de större skåpalternativen om man är intresserad.

Info till medlemmar som fyller 22 år under 2021
Det år man fyller 22 år byter man kategori från äldre junior 19-21 år. I det första skedet läggs medlemskategori senior in som avgiftskategori. Om man heltidsstuderar och är 22-25 år gammal finns möjlighet att erhålla årsavgiften heltidsstuderande. Kontakta kansliet, så ändrar vi er faktura så den blir rätt. Som heltidsstuderande behöver man lämna in ett studieintyg som visar att man studerar på heltid.

Övrigt
I fortsättningen ska våra e-postfakturor ha avsändare info@golfclub.ax.

Det är möjligt att få sin faktura som en e-faktura i framtiden och vi hoppas att många medlemmar ansluter sig till e-faktura möjligheten när alla detaljer är klara. Vi återkommer med mera information kring anslutning av e-faktura (i Finland) när detta är klart.

Passa på att njuta av golfbanan även på vintern! När vädret tillåter finns det skidspår på golfbanan -igår spårades en ca 2,5 km lång slinga! Följ gruppen ”Skida i Kastelholm” på Facebook för mera information.