Jobba på Ålands Golfklubb i sommar!

Kom och arbeta med oss i ett härligt gäng på Ålands absolut finaste arbetsplats. Ålands Golfklubb söker receptionspersonal och banvärdar till säsongen 2023. Vi söker dig som är positiv och utåtriktad, gärna med språkkunskaper (engelska och finska) och det är en fördel om du sedan tidigare är bekant med golfsporten, dock inget måste. Tillsammans med det övriga teamet säkerställer du att gäster och medlemmar får en fantastisk upplevelse vid sitt besök på Ålands Golfklubb.

Receptionspersonal (maj/juni-augusti/september)

Gillar du att vara i centrum och ha fokus på kundservice, då har vi det perfekta sommarjobbet för dej. Som receptionist är du den person som välkomnar våra gäster och medlemmar. Du svarar i golfklubbens telefon och på mail, men det förekommer även andra arbetsuppgifter, exempelvis enklare administration och kassahantering. Här är det tidvis full fart!

Banvärdar (maj/juni-augusti/september)

Våra banvärdar ser till att spelet löper som det ska ute på våra två banor. De hälsar gäster och medlemmar välkomna vid första utslagsplats och är ett artigt och vänligt inslag i kundupplevelsen. Här arbetar du helt självgående och det är en fördel om du har lite skinn på näsan. Det förekommer även andra enklare arbetsuppgifter.

Vi går igenom ansökningarna löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag men senast den 31 januari!

Ansökan skickas till emma@golfclub.ax