Nybörjarkurser

Om du är nyfiken på golf och vill börja spela är en nybörjarkurs hos Ålands Golfklubb ett bra alternativ. En nybörjarkurs består av fyra till fem tillfällen, där det ingår teori, praktik och slagprov. I en nybörjarkurs kan deltagarantalet vara allt mellan fem och tio personer. Ansvarig Pro på årets nybörjarkurser är Niklas Rajamäki. 

Kursavgift

En nybörjarkurs för vuxen kostar 250 euro och för juniorer upp till och med 17 år kostar en nybörjarkurs 165 euro. Vill du anmäla dig till en av klubbens nybörjarkurser? Ta då en titt på kursutbudet under säsongen här nedanför och anmäl dig via hemsidan.

Allmän kursinfo

Då kursen börjar så träffas vi utanför receptionen vid Ålands Golfklubb - Kom gärna i god tid och anmäl dig i golfshopen. Under kursen går det bra att låna utrustning om du inte redan har egen. Om du funderar på att köpa egen utrustning hjälper vi gärna till med rekommendationer.

Kursdatum i september 2023

12-15 september (tisdag-fredag) kl. 18:00-20:00. Anmälan via denna länk. Är ni både en vuxen och en junior behöver du anmäla båda till kursen (det betyder att du gör två anmälningar i formuläret). 

Till denna kurs i september kan du anmäla en vuxen och en junior (9-17 år)- och få avgiften för junioren på köpet. 

Vi passar samtidigt på att informera om att alla som tar grönt kort under hösten och tecknar medlemskap i klubben spelar på denna nybörjaravgift fritt under säsongen 2024 (det gäller nybörjarmedlemskap som innebär spel på Kungsbanan och Prinsessan). 

Head Pro Chris Waldron

Telefon: +358 457 3828 379

E-post: cwgolf@aland.net 

Pro Niklas Rajamäki

Telefon: +358 40 5019 702

E-post: nrgolf@aland.net