Bokning och information

Bokning och information

Medlemmar som har betalat medlems-och spelavgift kan boka golftider på Min sida i Golfbox. Golftid kan bokas två veckor på förhand.

För medlemmar som enbart betalat medlemsavgift gäller tidsbokning per tfn 018-41 500 eller till e-post: info@golfclub.ax. Detta gäller även då medlemmar önskar boka tid för gäster.

  • Vid bokning skall Golf-ID anges för samtliga - gäller Slottsbanan och Kungsbanan
  • Vid bokning av tid på Prinsessan skall Golf-ID anges för de som har ett aktivt medlemskap i en golfklubb.
  • Avbokning av tider skall ske senast minst 3 timmar före bokad starttid. 
  • För spel på Slottsbanan och Kungsbanan, rekommenderar vi att minst en spelare i bollen ha 36 i hcp och bollens totala handicap ska vara högst 140.
  • Vid hög beläggning kommer alla bokningar att fyllas upp till 4-bollar.
  • Då kansliet/receptionen har stängt finns en bokningslista uppsatt på dörren. Här går det att boka in sig på kvällen. Greenfee kan betalas kontant med kuvert i brevinkastet. Kom ihåg att uppge namn, Golf-ID och starttid på kuvertet.

Tidsbokning gäller alla dagar under hela säsongen för Slottsbanan och Kungsbanan. För Prinsessan gäller tidsbokning alla dagar 07.00-18.00. Härefter bollränna.

För en medlem med nybörjarkategori ingår fritt spel på Kungsbanan och Prinsessan. Spel på Slottsbanan ingår inte i våra nybörjarmedlemskap.

Golfbil kan hyras till medlemspris (i mån av tillgång - obokad) beroende på vad som ingår i medlemmens spelrätt. Golfbil till läkarintygpris för medlemmar är möjligt att förhandsbokas. 

Pollettkort - Om du som medlem och vill ha ett förmånligt pollettkort kontakta golfshopen.
20 € = 300 bollar 
60 € = 960 bollar
100 € = 1800 bollar
260 € = Obegränsat med bollar under en säsong. Kortet är personligt och gäller enbart för en person.

Anmälningsplikt

Medlemmar som förbokat sin starttid ska anmäla sig i receptionen personligen , via telefon eller på annat sätt bekräfta sin starttid senast 15 minuter före start. För ett sällskap som spelar tillsammans räcker det med att en i sällskapet bekräftar samtliga spelares närvaro.
Starttid som inte bekräftas disponeras av receptionen. Medlem som inte avbokar sin starttid eller som har anmält felaktigt antal spelare i bollen riskerar påföljd.

Speltempo

För allas vår trivsel vill vi påminna om att hålla speltempot - Slottsbanan/Kungsbanan max 4,5-5 timmar.

Vi önskar er en riktigt trevlig golfrunda !