Bokning och information

Bokning och information

Medlemmar som har betalat medlems-och spelavgift kan boka golftider på Min sida i Golfbox. Golftid kan bokas två veckor på förhand.

För medlemmar som enbart betalat medlemsavgift gäller tidsbokning per tfn 018-41 500 eller till e-post: info@golfclub.ax. Detta gäller även då medlemmar önskar boka tid för gäster.

  • Vid bokning skall Golf-ID anges för samtliga - gäller Kungsbanan
  • Vid bokning av tid på Prinsessan skall Golf-ID anges för de som har officiellt hcp
  • Avbokning av tider skall ske senast minst 3 timmar före bokad starttid
  • Vid hög beläggning kommer alla bokningar att fyllas upp till 4-bollar
  • Då kansliet/receptionen har stängt finns en bokningslista uppsatt på dörren. Här går det att boka in sig på kvällen. Greenfee kan betalas kontant med kuvert i brevinkastet. Kom ihåg att uppge namn, Golf-ID och starttid på kuvertet.

Tidsbokning gäller alla dagar under hela säsongen för Kungsbanan. För Prinsessan gäller tidsbokning alla dagar 07.00-18.00. Härefter bollränna.

För en medlem med nybörjarkategori kan det förekomma viss spelbegränsning på helgerna.

Golfbil kan hyras till medlemspris (i mån av tillgång - obokad). Golfbil till läkarintygpris för medlemmar är möjligt att förhandsbokas. Kontakta kansliet för mera information.

Anmälningsplikt

Medlemmar som förbokat sin starttid ska anmäla sig i receptionen personligen , via telefon eller på annat sätt bekräfta sin starttid senast 15 minuter före start. För ett sällskap som spelar tillsammans räcker det med att en i sällskapet bekräftar samtliga spelares närvaro.
Starttid som inte bekräftas disponeras av receptionen. Medlem som inte avbokar sin starttid eller som har anmält felaktigt antal spelare i bollen riskerar påföljd.

Speltempo

För allas vår trivsel vill vi påminna om att hålla speltempot - Kungsbanan max 5 timmar.

Vi önskar er en riktigt trevlig golfrunda !