Info till seniordamer - kickoff i april!

Hej alla spelsugna seniordamer!

Vi går mot ljusare tider och vi väntar naturligtvis på att få spela golf igen, inte bara åka skidor på vår fina Slottsbana!

Seniordamkommittén har träffats och planerat och vi utgår ifrån ett ”normalläge”, vad som sen händer och sker på coronafronten tar vi naturligtvis i beaktande då säsongen startar.

Förutom planeringen har vi tittat på den gamla instruktions- och uppdragsbeskrivningen för seniorkommittén, men väntar på en uppdaterad version från styrelsen då den gamla är från 2013.

Vi har gjort en preliminär verksamhetsplan som vi uppdaterar/korrigerar om det behövs efter att vi fått nya instruktioner.

Tisdagen den 13 april kl 13.00 träffas vi för Kick off-lunch på Restaurang Kvarter 5 under förutsättning att coronaläget tillåter det förstås. Vi äter från dagens meny på egen bekostnad.

Vi träffas för att informera, diskutera och samtidigt ha trevligt inför säsongen!

Vi spelar på tisdagarna denna säsong, bokar tider i Golfbox (senast på söndagen före kl 16) och vi har ett par tävlingar tillsammans med herrarna. Vi föreslår att vi även denna säsong betalar en liten spelavgift, förslagsvis 2€/gång, som vi gjort de senaste säsongerna då det fungerat bra! Vilket betalningssystem vi skall ha tar vi ställning till på mötet. Pengarna går till vinster i de små tävlingar vi planerar att ha även fortsättningsvis.

Det råder olika uppfattningar om vilken dag som är bäst som speldag för oss och det beror förstås på olika faktorer och det är svårt att avgöra vem man ska lyssna mest på. Den faktor som också viktig är banpersonalens arbete och efter diskussion med kansliet så är tisdag vår speldag även denna säsong.

Första rundan infaller tisdagen den 4 maj då vi spelar två varv på Prinsessan med kanonstart kl 10.30. Vi träffas utanför kansliet kl 10 för info. Efteråt äter vi i Golfrestaurangen. (Den som vill förstås!)

Övriga frågor som står på agendan: Resor till Sverige? Lindö, Väddö, Burvik….Mixed rundor med våra seniorherrar

Varmt Välkommen till vår Kick Off!

Anmälan till någon av oss senast 6.4.

Gun Andersson (gun.andersson@aland.net, 04575267020)

Gunilla Södergård (gunilla.sodergard@multi.fi, 0505740576)

Monica Grunér (monicay@aland.net, 04575243788)

 

Ps Önskar dig som inte varit med tidigare extra välkommen!

Observera att vårt spelschema är preliminärt och att det kan bli ändringar under säsongen.