Bokning av starttider

Till våra medlemmar. Nu är det många ivriga golfare på ÅGK och säsongen är i full gång! Vi märker att många medlemmar bokar en 2-boll också även 1-boll på en ledig starttid dagar då det är nästan fullbokat på banan, istället för att boka in sig i en redan befintlig bokad 2-boll. Detta leder till färre lediga tider på banan om man t.ex. är 3 eller 4 spelare finns inte lediga tider förrän sen eftermiddag dagar då det är fullsatt.

Vi kommer vissa dagar då det är fullbokat att behöva flytta ihop bollar och ber om er förståelse för detta. Ni kan läsa följande i våra bokningsregler på vår hemsida.

- Ålands GK förbehåller sig rätten att flytta samman bokningar av bollar med färre än 4 spelare, särskilt under högsäsong.

Då det finns få lediga tider kan vi kan inte heller sälja tider till våra greenfeegäster som är fler än 2 spelare. Mindre intäkter till klubben från greenfeegäster leder tyvärr till sämre ekonomi i klubben och i slutändan en sämre bana/anläggning för alla medlemmar, så detta ligger i allas intresse att ta hänsyn till detta. Om vi även fyller upp starttiderna till 4-bollar så flyter spelet på banan bättre också.

Tack för att alla hjälps åt att skapa tider så alla som vill spela har möjlighet till det, så att vi kan optimera starttiderna!