Running medal by Chris - INSTÄLLT pga för få deltagare!

Delta i tävlingen Running medal by Chris!

En tävling som spelas i två klasser

● Slagspel, för spelare med hcp med 12,5 eller lägre

och

● Slaggolf, för spelare med hcp 12,6 eller högre.

Del 1 av tävlingen spelas mellan 1 juni – 10 augusti.

De sex spelare med bäst resultat i respektive klass spelar final söndag 14 augusti.

Tävlingen spelas över tre ronder på Slottsbanan och tre ronder på Kungsbanan. Ronderna spelas på valfri dag, tid och med valfri spelpartner/markör under tävlingsperioden. De två bästa resultaten per bana räknas in i tävlingen.

Ronderna under del 1 ska var så kallade sällskapsronder. Du får inte registrera ronder du t.ex. spelar under tävlingar arrangerade av tävlingskommittén, damrundan, seniortouren osv. som tävlingsrond i Running medal by Chris.

Anmäl till kansliet att du vill delta i tävlingen. Tävlingsavgiften är 20 €. Du betalar tävlingsavgiften till kansliet innan du går ut första rundan i tävlingen.

Du måste anmäla till kansliet att du spelar en tävlingsrond i Running medal by Chris innan varje rond som spelas i tävlingen samt lämna in ett fysisk scorekort där det framgår att ronden ska registreras i Running medal by Chris, ditt namn, bana, hcp, shcp, datum samt markör som skrivit under. Har du anmält att du ska spela en tävlingsrond och inte lämnar in scorekort räknas det ändå som en av de tre tillåtna spelade ronderna per bana. Den klass som du tillhör i början av tävlingen är den klass som du tävlar i under hela tävlingen oavsett hur ditt hcp förändras under säsongen.