Talka och vårmöte på gång!

Till klubbens medlemmar. Vi informerar om vad som är på gång framöver på klubben och några viktiga datum att notera. 

Ny applikation för medlemskommunikation
Klubben har satsat på en ny applikation där all vår kommunikation till medlemmar kommer att ske. Vi ber alla medlemmar att skaffa denna app för att inte gå miste om viktig information. Ni laddar hem appen via Play Butiken (Android) eller via App Store (Iphone), sök på Ålands GK. Appen är kostnadsfri och kräver ingen inloggning. Här får ni information om banstatus, vad som är aktuellt på klubben samt all info om klubbtävlingarna. Vår Facebook sida kommer alltså inte att innehålla medlemsinformation längre, utan vi hänvisar er till nya appen. På vår hemsida sker inga förändringar. 

QR kod för enkel nedladdning av Ålands GK appen hittar ni på denna sida.

Datum för talka 13 april, anmälan på förhand!
Årliga talkan på klubben är inplanerad till lördag den 13 april kl. 10-13. Här är det städning runt klubbhusområdet/bagförråden/rangen som kommer att göras under talkan. Anmäl ditt deltagande till klubbens kansli. Som tidigare år erbjuds två matbiljetter till Golfrestaurangen som tack för medverkan i medlemstalkan. Juniorerna kommer att ha en egen talka. 

Dressningstalka 29–30 maj, anmälan på förhand!
Vi behöver även medlemmar som ställer upp och hjälper till på klubben då dressning av fairways görs under sista veckan i maj på Slottsbanan. Det kommer att finnas tre olika arbetspass och man anmäler sig på förhand till klubbens kansli. Visst vill du ställa upp och hjälpa till att förbättra banan. Det är främst arbete med att kratta sand eller jämna ut sand med nät efter en golfbil. Dressningstalkan är onsdag den 29 maj och torsdag den 30 maj och är uppdelad i tre arbetspass. Pass 1 kl. 12-15, pass 2 kl. 15-18 eller pass 3 kl. 18-21. Klubben bjuder på dryck under arbetet samt 1st matbiljett till alla som ställer upp på ett arbetspass. Anmäl dig till talkan och dressningtalkan till kansliet på telefon 018-41500 eller via epost info@golfclub.ax och meddela då vilket arbetspass (dressningstalkan) du ämnar delta på. 

Vårmöte 
Klubbens vårmöte hålls den 29 april kl. 18:00 i Golfrestaurangens lokaler. Varmt välkomna, ingen anmälan behövs. Klubben bjuder på kaffe och bulle på mötet. 

GTM priser 2024
Alla medlemmar får ta med sig gäster till rabatterat pris, en medlem får fylla ut en hel boll. Vilket innebär att en medlem kan bjuda in tre gäster att spela som gäster till medlem förutsatt att man själv är med och spelar. Rabatten är 20 % på ordinarie listpriser. GTM-priserna omfattar inte juniorgreenfee eller paketpriser (2 eller 3 dagars spel) då dessa redan är rabatterade. Nytt för i år vad gäller greenfee är att vi har dynamisk prislista. Ni hittar alla våra greenfeepriser på vår hemsida https://www.agk.ax/gaster/greenfee-och-ovriga-priser-2024

Rangen är öppen
Som läget är just nu så är rangen öppen, vilket vi har informerat om i vår nya app. Där kan ni hålla er uppdaterade om våra öppettider och banstatus. 

Tävling
I den nya appen Ålands GK kommer vi att ha tävlingar, t.ex. som att tippa när banan öppnar för spel. Missa inte att ladda hem nya appen för din chans att vinna fina priser. 

Snart är golfsäsongen här, vi längtar!