Välkomna på Ålands Golfklubbs vårmöte lördagen den 23 april!

Lördagen den 23 april med start klockan 11:00 håller Ålands Golfklubb sitt årliga vårmöte i Golfrestaurangens lokaler i Kastelholm!

Som en följd av den sena våren samt att april är så helgtätt (med påsk och valborg) har vi i år valt att slå samman vårmötet med den traditionella vårtalkan för medlemmar. Det är dock inget måste att delta i både möte och talka, men vi uppskattar förstås om så många som möjligt kan delta i talkan, då det finns en hel del praktiska saker att ta hand om efter den isiga vintern.

I vanlig ordning belönas den som deltar i talkan med ett tillgodohavande antingen i Golfshopen eller i Golfrestaurangen (gäller aktiva medlemmar 13 år och äldre, dock inte medlemmar med nybörjarkategori).

Vi öppnar vårmötet redan klockan 11:00 och siktar på att vara klara med mötet vid 12:30. Efter mötet bjuds alla närvarande på Golfrestaurangens fisksoppa med färskt bröd, ost och en sval dryck. Sedan är det fritt fram för de närvarande att ta ställning till om de vill hjälpa till i ett par timmar ute på banan.

Meddela i förväg per e-post till info@golfclub.ax om ni planerar delta i möte, talka eller både och så att vi kan beställa rätt mängd mat samt planera arbetsuppgifter till talkan!

Program vårmöte och talka lördagen den 23 april:

11:00-12:30 Ålands Golfklubbs vårmöte

12:30-13:30 Lunch: Golfrestaurangens fisksoppa, färskt bröd, ost och dryck

13:30-15:30 Talka

Hjärtligt välkomna!