Allmän medlemsinformation

Försäkringsskydd för medlemmar

Pohjola Sportskydd 1.1.2021–31.12.2021

  • Sportskyddsförsäkring, som täcker vårdkostnader vid skada överallt i världen.
  • Ansvarsförsäkring, som ersätter person- eller sakskada som förorsakats en annan person överallt i världen.

Läs mer i bifogad utskiftvänlig pdf-fil.

Elektroniskt medlemskort – eBirdie (Finska Golfförbundets medlemskort)

Många av er har säkert redan laddat ner det elektroniska medlemskortet (appen eBirdie) och bekantat er med dess funktioner. Appen kan laddas ner i Iphone och Android-telefoner.

I appen eBirdie finns en meddelandefunktion som klubben kan använda sig av. Vi har just nu valt att inte använda oss av denna funktion. Finska Golfförbundet använder sig av funktionen och skickar reglebundet ut meddelande via eBirdie appen (på finska). Meddelandena går inte att radera, men om man inte önskar läsa dem kan vi tipsa om att stänga av aviseringar för appen. 

När ni gör en handicapregistrering i Golfbox, så kommer uppgifterna skickas till eBirdie och handicapberäkningen görs där.

Nyheter i eBirdie appen säsongen 2021!
Finska Golfförbundet har ingått ett nytt samarbete med mScorecard (scorekortsapp). Uppdatera er eBirdie app i Playbutik/Appstore efter den 1.4, så kommer funktionen Spela läggas till i er eBirdie app. Just nu finns mScorecard appen bara på engelska eller finska. Vi väntar besked om när den ska finnas tillgänglig på svenska.

Vi har inte fått detaljerade instruktioner än– men ni behöver ladda ner mScorecard app på er telefon. 

För de spelare som vill registrera sina handicapgrundande ronder via GolfGamebook, så funkar det att använda sig av den appen som ifjol – dock måste ni ladda ned den som en egen app på er telefon (finns ej tillgänglig via eBirdie längre).

Förstås går det att fortsättningsvis registrera era ronder via Golfbox och då ser ni ert aktuella hcp dagen efter ni registrerat ronden antingen i Golfbox eller i eBirdie.

Speletikett/bricka – digitalt även säsongen 2021!

Alla medlemmar som betalat sina avgifter blir aktiverade i Golfbox utifrån vad de har betalat. I år har vi valt att inte ha någon speletikett som visar din status på ditt medlemskap. Detta sköts nu istället digitalt via Golfbox istället.