Bokningsförfrågan

Är du lockad av att komma och spela på någon av våra banor? Fyll i nedanstående formulär, gärna så detaljerat som möjligt, så tar vi kontakt med dig med ett förslag på hur ditt besök skulle kunna utformas på bästa sätt.

Vill du boka ett komplett paket med båt- eller flygresa, bokade starttider och övernattning rekommenderar vi att du tar kontakt med någon av våra resepartners som du hittar under menypunkten Resa till Åland.

Regler för spel på Ålands Golfklubb

  • Ett aktivt medlemskap (golf-ID) i en golfklubb är nödvändigt för att spela på Slottsbanan och Kungsbanan. Vid slutlig bokning ska namn och golf-ID för samtliga besökare uppges.
  • För att spela på klubbens korthålsbana Prinsessan måste en spelare i bollen ha hcp 36. Vid bokning av spel på Prinsessan ska golf-ID anges för de spelare som har ett aktivt medlemskap i en golfklubb.
  • Alla gästspelare med grönt kort är välkomna alla dagar i veckan för spel på Slottsbanan och Kungsbanan. Minst en spelare i bollen måste ha 36 eller lägre i hcp och bollens totala hcp får vara högst 140.
  • Vid hög beläggning kommer alla bokningar i möjligaste mån att fyllas upp till 4-bollar. 
  • Speltempo: Den beräknade speltiden är 4,5 timmar på Slottsbanan och Kungsbanan. Vid hög beläggning kan den totala speltiden närma sig 5 timmar. Som regel har klubben golfvärdar som trafikerar banorna och hjälper till för att spelet ska flyta på så bra som möjligt.
  • Mera omfattande regler för besök vid Ålands Golfklubb presenteras i en egen pdf som du hittar längst ner på den här sidan.

Förfrågan golftider

Behov av golfbil