Tävlingar på bortaplan

Att spela tävlingar är både roligt och utvecklande för golfspelet. Våra junior- och elitspelare har många olika tävlingar att välja på. På vår klubb finns tävlingar som passar alla typer av spelare, såväl nybörjare som mer erfarna.

Våra tävlingsjuniorer spelar tävlingar i Finland och i Sverige samt våra tävlingsspelare (över 21 år) spelar tävlingar i hela Norden beroende på vilken nivå och tour de spelar på. 

INFO från Finska Golfförbundet

Utbildning för tävlande juniorer
Under våren 2021 öppnades på webben en utbildning om Golfbeteende, regler och jämlikhet riktad till juniorer. Syftet är att repetera de mest centrala golfreglerna och handlingssätt för rättvist beteende i och utanför tävlingsevenemang. Utbildningen kan göras i egen takt på Prima-lärplattformen, och det tar mindre än 30 minuter att utföra den.

Webbutbildningen fungerar för alla juniorer som en bra repetition, men juniorspelare som turnerar i nationella Golfförbundets nationella tävlingar, dvs. Future Tour (utom spelare i Future Easy 9/18-serierna, där spelledarna går igenom de viktigaste sakerna), och i Finnish Junior tour, förutsätts göra den.

Spelarna måste utföra utbildningen innan de deltar i det första tävlingsevenemanget för säsongen 2021. Tiden då utbildningen har utförts kontrolleras i tävlingsanmälningen. Föräldrar kan vid behov hjälpa yngre spelare.

Utbildningen hittar du här!

Användarnamn: junnugolf
Lösenord: junnugolf